2013. augusztus 8., csütörtök

Itt vége a történetnek

Sziasztok. Hm, mi is futott át az agyamon? Nem tudom, de ezt a történetet nem érzem a magaménak, s fogalmam sincs, hogy mit is szeretnék kihozni belőle. Nem akartam, hogy Carrie és Louis összejöjjön, mert szerettem volna valami mást. Szerettem volna, ha csak barátok lesznek. Az is megfordult a fejemben, hogy egyikőjüket sajnos tragikus módon kiírom a végén a forgatókönyvből, de rengeteg ilyen blog van már. Akkor, mi is lett a végeredmény? Semmi. A blogot abba szeretném hagyni. 

Miért? Nem érzem sem magaménak a történetet, másrészt pedig nincs kedvem írni, valahogy tovább léptem a fanfictionon, s sajnálattal kell közölnöm, hogy Louis és Carrie történetének a vége soha nem derül ki, mert itt a vége ennek a történetnek. 

Folytatás? Nem, túlerőltettem már ezt a történetet. Esetleg egyszer one shootként viszont láthatjátok Carriet és Louist, s a történetüket. 

Mi lett volna a vége? Ezt már elterveztem, s az alternatív, avagy az A tervnél maradtam, azaz a végén egyikőjük - sajnos - , eltávozott volna. Nem szerettem volna sem Happy Endet, sem Deppi endet, így, végeztem ezzel a történettel. 

Nagyon  - nagyon szépen köszönöm azoknak, akik velem maradtak, várták a részeket! Hihetetlenül hálás vagyok Nektek, rettenetesen sokat jelent nekem! Sajnálom, hogy cserben hagytalak Titeket. 

Akkor, mi lesz velem? Eldöntöttem, hogy a blogger világából is távozom. Azaz, nem teljesen. Megtaláltok mindennap a blogger világában, ám, már más néven - más blogokkal. Itt csak a style blogokon leszek elérhető. 


Köszönöm szépen ezt a csodás 4 hónapot! Remélem, nem haragszotok - annyira -. Egyszer, még viszont láthattok Tőlem egy fanfictiont, ám, arra még most nem kerül sor - s nem is a srácokkal. Sajnálom. Viszlát. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

NE FELEDD, GYÖNYÖRŰ VAGY! :)